Livet runt 40

Helgen som kommer

Vi går en underbar helg till mötes. Den är i stort sett tom. Jag älskart.
Det var länge sen och det kommer bli ett tag till nästa gång också.
Nästa helg är fullbokad in i minsta detalj och helgen efter det har vi också bestämda planer sedan länge.
Jag har dessutom inbokat beordrad övertid.
Så denna helg känns så himla skönt att den är tom. Andy har bara bokat in egna planer med att fixa i trädgården. Men vi ska vara hemma.
Hemma. Vilket underbart ord.
Imorgon slutar jag 12 och då blir det helghandling och kanske lite ljung och höstkål köp. Har lust att plantera ut lite höstblommor fast Andy tycker det är onödigt.
Jag vet att han kommer tycka det är fint efteråt ändå och tycka det är en bra idé, så egentligen borde han bara låta mig hållas när han vet att jag får som jag vill ändå :).
Jag ska även sälja av lite bebissaker och en vinterjacka. Samt skänka en barnjacka och handla mat till en Karlstadkille som bett om hjälp genom En hjälpande hand på Facebook.
Fasiken vilken bra sida! Det känns så bra att kunna göra något för någon som sitter i en sämre knipa än vad en själv gör. Och även om vi inte är gjorda av pengar så har vi mer än denna kille har för tillfället.
Härliga härliga helg.
Härliga tomma helg!
Kanske kommer jag kunna slå in samtliga julklappar som fortfarande står och lyser med sina färgglada kartonger och mjuka anleten i garderoben i hallen. Precis livsfarligt står de där. I samma garderob vi har både vattenkanna och dammsugare.
Living on the edge.
Men nu är det dags för sängen. Ett avsnitt av dagens missade Hem till gården.
Och imorgon är det halvdag! Woho.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.