Livet runt 40

Recension: Goggisar

Under hela sommaren har vi fått möjligheten att utvärdera ett par skor från Goggisar. Skorna är framtagna för att det ska vara enkelt och lätt för barnet att ta sina första steg.
När jag först såg dessa skor tyckte jag de var urhäftiga. Helt unika i sitt slag med en dragkedja som gick under foten, vilket underlättar något så grymt vid påsättning av en slapp barnfot.
Vi valde att få testa Goggis Koko sport-82 goggis Koko Sport.
Som sagt vi har nu testat dessa skor under hela sommaren och iochmed att han lärde sig gå innan sommaren blev också dessa hans första skor att gå i.
Vi hade lite skeptism mot dragkedjan, om det skulle hamna smuts i den när vi var ute i skog och natur – skulle den gå och dra i då?
Men det gör den! Vi har använt dessa skor i ur och skur, skog och natur, asfalt och sand. Och dragkedjan drar sig upp och ned hur enkelt som helst. Helt suveräna skor som Petter har stått stadigt i, sprungit i och hållit honom torr.
Jag har aldrig varit med om ett par enklare skor att trä på en barnfot dessutom. En barnfot är slapp och lealös, vägrar att spännas om det inte är i vredesmod. Så att dragkedjan går att dra under hela foten och man liksom bara för in foten och stänger igen skon runt om hälen gör ju allt så mycket lättare.
Sen är de ju snygga med!
Vi är helnöjda och rekommenderar Goggisar varmt! En riktigt bra sko.

20130929-220431.jpg

20130929-220503.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.