Livet runt 40

Nu när dollarn är låg

Ska man banne mig passa på att beställa grejer från utlandet.
En bra klädesbutik är Forever21. Herregud så man kan fynda billiga kläder där. De har ofta extrapris på vissa utvalda varor. Kolla in deras klänningar. To die for.
En annan sida som min storebror var så himla snäll och visade min sambo är Aliexpress. En sida från Kina som har fan allt. Allt. Allt. ALLT!
Här kan man fynda billigare än Ullared och än Dollarstore. Brorsan har beställt hur mycket som helst därifrån och fått allt han beställt varje gång. Dessutom är de flesta varor fraktfria! Från KINA. Hur fan billigt blir det då tror ni?
Japp… billigt!
Olivia har en födelsedag i december och jag tänkte jag skulle ta mig en koll efter Kinder Surprise egg. Hon älskar att kolla Youtube på när någon sitter och öppnar Kinderägg i alla dess former. Det finns ju allt från Angry Birds och Hello Kitty till Toy Story och Dinosaurier. Hon älskar allt. Och hon önskar sig allt.
Så det ska hon såklart få.
In och kika vetja och bli beroende.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa L

    Tips är att beställa i mindre omgångar (frakten är ju oftast ändå fri…), sprider risken att åka på tull… He he:-)

  2. Mikaela Nordgaard

    Vad köpsugen jag blev nu!
    Men jag har aldrig köpt från utlandet innan. Måste man ha kreditkort för att betala eller finns det andra sätt? Alltid lika nojig när det gäller att använda kreditkortet på internet :O

    1. MissJoi

      Vi har betalt via visakortet på en gång. Aldrig varit några problem. Aliexpress är så pass stort så du kan köpa alltifrån lastbilar till kinderägg. Har faktiskt aldrig haft problem.