Livet runt 40

Middagstips: Parmesan och vitlöksbacon

Väldigt enkel och väldigt god matträtt.
Ingredienser till 4 pers:
3 pkt bacon
5 vitlöksklyftor
parmesan efter tycke och smak
1 dl creme fraiche
2 dl grädde
svartpeppar
Gör så här:
Klipp baconet i mindre bitar och stek dem.
Pressa 5 vitlöksklyftor i stekpannan och stek dem tillsammans med baconet.
Krydda med svartpeppar efter tycke och smak.
Häll i creme fraiche och grädden och rör runt.
I slutet av allt riv i parmesanosten efter tycke och smak.
Servera med valfri pasta. Vi valde tortellini med spenat och ricottaost i.

20121031-210727.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.