Livet runt 40

Husletande

Återigen har vi hittat ett hus vi verkligen kan tänka oss. Denna gång på Hammarö. Jättefint på bilderna. Enplansvilla och lagom stor tomt. Visning om ett par veckor.
Gissar återigen på att det kommer trissas upp då det inte behövs fixas något alls på denna villa. Men ska man behöva köpa ett renoveringsobjekt för att ha råd med ett hus. Det är ju sjukt.
Det första huset vi kollade på gick för 1,9 miljoner. Utgångspris 1,495 millisar. +405.000!! Det är sjukt. Första budet kom på 1,705. Och det gjorde ju naturligtvis att många försvann, men inte tillräckligt många för de fick ändå inte huset.
Usch.. blir ju deprimerad på detta.
Blir bara mer och mer trött på denna lägenhet oxå. SUCK
Men idag kör jag en storstädning. Poppar Stiftelsen på stereon. Petter sover i vagnen och jag har bara övervåningen kvar. Den får jag ta när han vaknar. Å så dammsugning förstås.
Så nu sitter jag helt plötsligt på röven i soffan. Precis livsfarligt det. Hur ska jag ta mig upp härifrån?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Unknown

    Kanske dags att vara realistisk… och leta hus utanför Karlstad och Hammarö istället för att gnälla på att andra har råd med ”dyra” hus…

    1. Joi

      Gnäller inte över att andra har råd. Gnäller mest över att vi inte har råd. Kollar på hus lite överallt faktiskt. Hittar vi ngt av intresse kollar vi ju på det. Har även varit i väse och kollat, men vill gärna slippa ha två bilar.