Livet runt 40

Tankar efter en tvättdag

Vi hade tvättdag idag. Och Shit vad vi hade tvätt. Vi hann inte ens tvätta allt. Sex maskiner hann vi med, men jag får lite funderingar under tiden.
• varför tvättar man kläder man ändå ska slänga? Är det bättre att slänga dem rena, så de inte luktar i soporna?
• om man bär ned tvättkorgen, varför tittar man inte på golvet om det trillar ur ngt? Kvar på golvet låg inte mindre än 7 små ensamma strumpor (Andy).
• varför hamnar man alltid på tvättiden efter den som inte städat ordentligt och dessutom redan tagit bort ploppen så man inte vet vem det var?
• varför är det så svårt för karlar att dra ut sina strumpbollar innan man lägger dem i korgen? Jag gör det inte när man ska tvätta. Skyll dig själv att bara skaftet blir tvättat.
• hur i helsike hittade vi ngt att ta på oss imorse då vi hade sju maskiners tvätt varav sex blev tvättade!
• varför är andras tvättludd så mkt äckligare att ta bort än sitt eget? Det kommer ju från rena kläder.
Hmm.. Jaja tvättat har vi iaf men det är inte upphängt och inhängt eller välhängt än. Får bli en annan dag. Har man tvättid till tio är det inte skitlajbans att gå in till Olivias garderob när hon sover och börja fixa med galgar och kläder.
” ingen fara Olivia. Det är bara lilla mamma som kommer och lägger in rena kläder. Kanske vi ska byta sängkläder när vi ändå är här..”
Och det för mig till en helt annan fråga. Varför i hela friden måste de komma in och bädda sängen vid sex sjusnåret ( när man ff sover) när man ligger på sjukhus?
Well Well det är ju som sagt en helt annan fråga.
Nu ska det bli fråga om sömn, men Petter är tvärpigg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.