Livet runt 40

Det går fort framåt

Jag tycker inte det var länge sen som Olivia lärde sig gå och verkligen gick utan stöd. Efter det har det gått i rasande fart. Nu springer hon. Varför gå när man kan springa? Hon hoppar nästan jämfota. Hon öppnar dörrar, tänder lampor (gärna tidigt på morgonen när man inte ännu har vaknat), släcker lampor (gärna när man läser eller sitter på toaletten), ställer sig på sin pall på toaletten och spolar (även detta när man sitter på toaletten), klättrar upp i soffan, ställer sig i sin säng och hoppar upp och ned.
Alltså hon är överallt.
Den som säger att tjejer är lugna.. think again. Denna unge är mer vild än tam och älskar att stå i centrum och showa så man skrattar. Att få mig och pappa att skratta är det bästa som finns och ger enorma mängder energi.
Hon pratar enorma mängder oförståeliga och ibland förståeliga ord. Hon sätter ihop långa långa meningar och avslutar ofta med pappa i slutet. Låter som om hon berättar ngt om vad Andy gjort under dagen. Det är bra Olivia.. fortsätt så.. Skvallra på din far :).
Hon gillar att spegla sig och säga att hon är fin om hon fått nya kläder eller har hårspänne.
Hon diggar sin pappas musik.. typ allt för hård musik.. nicht gut.. Får spela mkt Foo under sommaren.
Hon kan sätta på min telefon, tvn och kameran. Byta kanal på tvn, sätta på dvdn, sätta på sina spel på min telefon och ta kort.
Alltså.. vad fan hände.. Hur har det tagit sån fart? Kom allt det här med att hon kunde gå?
What the… dessutom har hon fått enorma mängder tänder.. 4 kindtänder dök upp för ett par månader sen på samma gång.
Alltså.. ska ungen börja skolan snart eller var barkar det?

20120530-202522.jpg

20120530-202531.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.