Livet runt 40

Tjong i medaljongen

Idag blev troligen försäljningen klar av vår lägenhet. Det det hänger på nu är att mäklaren ska få tag på en budgivare som inte svarat på sms. Han är inte högst, men svarar inte. Men försäljningen är klar till 95%. Känns så skönt. Både vi och köparen är nöjda. Han kan flytta in närsomhelst och rättar sig efter oss. Hur ofta händer det? Något brukar ju strula liksom, men iofs vi är inte där än..
Så idag har jag suttit och räknat ihop alla kvitton vi har efter renoveringen. Det tog sin lilla tid, men jag är glad att vi sparat kvitton från minsta skruv till största fakturan. Vinstskatten är ju 22%. Hur fan kan staten kräva 22%? Det känns för jävligt att betala en så stor vinstskatt till staten som absolut inte hjälpt mig att renovera. Jag har inte sett någon från vare sig skatteverket eller staten i vår lägenhet när vi tapetserat eller skruvat ihop skåp. Men pengar ska de ha. Ifrån en vanlig Svenssonknegare som aldrig haft en slant på fickan.
Men varsågod.. 22 % .. Känns inge roligt.
Nu vill jag skriva papper så allt är klart.
Nu är det bara att invänta 1 april, så flyttlasset kan avgå. Folk har redan börjat anmäla sig till hjälp inför flytten. Sånt uppskattas verkligen av en ryggkrympling och en gravid halvtjockis.
Puss på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.