Livet runt 40

Fredag morgon

Damn vad jag har sovit djupt inatt. Jag vaknade inte ens första gången Olivia var nappsugen. Hon fick allt skrika både en och två gånger. Torsten(katt1) låg vid fötterna och sov djuupt (7 kg kärlekskatt flyttar man inte så lätt på, vid bröstet låg Marwin (katt2) och sov sin goda ro.
Och jag har sovit och drömt en massa.
Men klockan 6 var det nock. Upp och hoppa tyckte Olivia och nu rullar hon runt här i sin gåstol och gör saker hon inte får. Hon älskar att vara med när jag plockar i och ur diskmaskinen, slå på soptunnan och plocka upp pantburkar.
Hennes första ord om man frågar henne vad mamma säger kommer definitivt bli Ajaj eller Nej.
Snart kommer Kakeldax hit för att kolla in vårt badrum för offert. Ska bli kul att jämföra alla offerter med varann. Badconcept som vi mest var intresserade av ligger fan i mig risigt till då de inte kom hit på utsatt tid först och nu är försenade med offerten på 1,5 vecka. Igår sa han att han skulle fixa den, men icke.
Idag ska vi gå till öppna förskolan och i eftermiddag kommer Anna från Kristinehamn hit och lämnar Olivias vinteroverall vi köpt. Kul!
Sen måste jag ta mig till ICA Kvantum. Deras självscanningsvara är våtservetter för 5 kr!! ICAs och de är ju kanon.
Just de.. tvättid ikväll med.. hej hopp vad mycket det blev idag helt plötsligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjanoakleja

    Skönt att sova ordentligt! Jag sov visst oxå tungt inatt, Stefan hade tom varit uppe och försökt trösta G men icke… 😉
    Ang cream cheese så innehåller det lite salt, men de äter ju inga mängder. Tror inte det är mer än i leverpastej tex som ofta rekommenderas. Det skiljer en del mellan olika märken, Filadelfia har 0.5 mg men Icas egna bara 0.3… 0.5 är som vanligt smör. Messmör är oxå muns men det innehåller ju både lite salt och en del socker så det skippar vi numera. 🙂
    Vad brukar Oliven äta på kex/smörgås? Bra med tips…
    Kram