Livet runt 40

Utvärdering dag och goodiebag

Innan tjejkvällen drog mamma med oss runt runt runt över Karlstad och letade matta och vardagsrumsbord. Vi hittade till slut 2 mattor, men inget nytt bord, så det får bordläggas.. ha ha. *harkel*
Efter våra trippar bjöd mamma oss på fika på Rosteriet, fiket på Löfbergs lila.
031
och för att fira att jag inte hade några hål, tog jag en sån här:
032
Deras kaffe är så sjukt gott, så man blir helt kall i huvudet.
Och så till kvällens höjdpunkt. Tjejkväll på stan. Då sambon i huset (alltså the man) är på middag i afton hos några kompisar, drog jag med mig barnvagnen ner på stan för tjejkväll. Olivia är ju tjej och klart hon ska gå på tjejkväll. Jag laddade flaskan med välling, slängde ner den under vagnen och tog på Olivia sovpåsen och så drog vi ner.
Jag fixade 30-års present och naturläkemedel åt min karl. Träffade arbetskamrater och gamla pensionerade arbetskamrater som vi samtalade med. Och alla stod och bedårade skrutten. Och hon glodde mest med sina stora knapphålsögon.
Men innan allt detta blev vi alltså intervjuade av Karlstad-tv. Det är det första som händer. Jag hade nyss ätit choklad, så jag hade säkert choklad runt både mun och över tänder. Jag minns inte ens vad jag sa. Jag hatar sånt där!! Men vad gör man inte för att få sina 15 min i spotlighten.
Efter jag hade handlat för de obligatoriska handling för 500 kr så ställde jag mig i kö för att få goodiebagen. Den skulle vara välfylld stod det.
När vi kom hem öppnade vi påsen och fann detta:
035
Och jag och Olivia tyckte så här om innehållet:
039Chipsen var iallafall mkt goda och även Geishan är slut.. herregud måste ju fira att jag inte har några hål liksom.
Viking Line kryssning gav jag till farsgubben. Tänkte han och hans kompis Kacka skulle ta sig en tripp och hitta sig några fina fruntimmer.
Olivia tyckte själva tjejkvällen var mycket rolig. Hon härjade hela vägen hem och nu har hon däckat efter lite skönsång av sin mamma (vargen sover i nynnversion kör vi här).
Själv väntar jag på Lyxfällan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.