Livet runt 40

Detta är vad jag kallar fynd!

Jag och Olivia traskade ner på stan förut. Jag var tvungen att ha en ny necessär och hade presentkort på 50 kr så jag köpte denna här:
017Blev endast 9,50 att betala för mig.
Traskade sedan vidare och såg att Röda Korset hade rea 20 kr för alla plagg i hela butiken. Jag gillar begagnat och traskade därför in. Frågade som så många andra ”Gäller det även jeans?”
Ja alla plagg, sa expediten säkert för 134:e gången.
Allvarligt.. på ställningarna där hängde Fornarina, Victoria Beckham, Diesel, Levis och Lee jeans. Alla för 20 kr styck.
Jag roffade åt mig 5 par utan att prova. Spelar ju ingen roll om jag inte kunde ha dem när jag kom hem, vad sjutton 20 spänn.
Väl hemma provade jag mina (koola anna, fornarina, gina tricot baggy m.fl.) och jag kunde ha alla utom ett par som var lite väl tajta i midjan, förstår inte hur det kan komma sig. Jag har ju typ bara ätit kakor och godis varenda dag den senaste tiden.. Måste vara något annat.
Fy fan vad glad jag är.
Här ger jag ett smakprov på mina nya favvojeans.. Ett par baggy jeans från Gina.. Me likey a lot!!
018Kolla även in den otroligt fina prickiga strumpan som försöker täcka över katten Torstens stol som han kloat sönder..
Snyggt…
Vaddå? Om jag börjat packa än?
Nääää

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Gött med såna fynd! Jag känner igen det där med att ha levt på godis på sistone… Funderar på att köra en detox men får lite ångest vid tanken… Men jag är konstant sötsugen så nåt borde jag göra åt det!
    Kram