Livet runt 40

Första doppet!

Alltså stoppa pressarna! Idag badade jag Oliven och Andy för första gången i sommar. Ja jag vet det har varit jättevarmt, men det är inte alltid så lätt alla gånger.
Imorse iallafall vaknade jag på sämsta tänkbara humör. Har sovit något så kopiöst dåligt inatt och sedan var det min tur att gå upp imorse och ta skrutt, som vaknade klockan 06. Härligt med barn (mantra.. ska sägas 20 ggr vid den tidpunkten).
Jag och Olivia gick ut och tog en promenad vid elva tiden och upptäckte att det var loppis i parken där jag bor. Shopping har ju alltid botat ett tungt sinne, så jag gick och tog ut pengar och fyndade lite saker. Kort kommer.
Hittade en blå kofta för 10 kr, lila solglas ögon 10 kr, två pocketböcker 10 kr styck och lite ”nya” leksaker till Oliven, ett pussel, en telefon och en träkrokodil.
Efter det höll jag på att avlida i värmen och jag gick hem till Andy och sa med min bestämdaste röst ” Nu åker vi och badar”.
Sagt och gjort.. med en sväng förbi Macedonkan var vi good to go to the beach.
Olivias första bad.. och mitt för i år med.
Så här såg det ut. (akta ögonen för den vita isbjörnen bredvid oliven)

Olivia gillade verkligen att bada och hoppade upp och ned flera gånger och skvätte ner sin mamma ex antal gånger. Det tackar vi för…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.