Livet runt 40

Handla rätt bra

Idag slutade Andy jobbet 12,15 och var hemma ett par timmar tidigare än vad han brukar. Jag skulle ut och köpa kattmat och tänkte jag skulle hoppa in på Lindex rean.. halva reapriset.. I like. Som ni sett så behöver jag ju nya underkläder.
Sagt och gjort. Denna kropp satte sig i bilen och var på väg att köra ”bakvägen” till Bergvik då jag skulle till veterinären då jag på ren rutin kör in till mamma.. jaja. Bara att ringa upp och fråga om hon ville med.
Så vi var nu 2 trötta kroppar på Bergvik.
Detta fyndades:

Nu borde jag väl få okej med troslådan igen hoppas jag. Även Oliven fick lite nytt. Ett par shorts 30 kr, Linne 30 kr, byxdress 50 kr och body 37,50 kr. Samtliga trosor jag köpte kostade nog inte mer än 20 kr styck!
Linnena är från H&M där jag hade presentkort. Detta var väldigt välbehövligt då jag har vattenmelonfläckar på mitt linne som inte går bort. Bara att slänga nu woho.
Jeansskjortan köpte jag med till Andy. Även den från H&M. Den bara hängde där och var så jäkla apsnygg att jag inte kunde motstå att köpa den till han. Som present liksom, för hans egna pengar. Man är väl hygglo!
Dessutom fick han ett gulligt kort som det stod ” Bara för att du är bäst” på framsidan och öppnar man så står det ” Ville bara säga det. Kram!”
Obs! Det betalade jag för mina egna pengar. Man är väl inte snål ;)?
Nu står jag vid spisen och gör färskpotatis och lax och hemmagjort tzatziki. Jag testar ett litet enkelt eget recept på detta. Lägger ut receptet sen ifall det blir bra.
Ha en go kväll.. Vi hörs säkert igen.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.