Livet runt 40

Loppisfynd och barnkalas

Helgen har gått i rasande fart och idag insåg jag att det varit 2 dagar sedan min senaste blogginlägg. Skärpning på det. Men ibland måste man prioritera och helgen har prioriterats annat än blogg.
I lördags tog jag och finaste mamma och finaste Korven en tripp till Värmskog där det var loppis. Jag fyndade en massa saker. 2 fina bruna skinnsittpuffar till vardagsrummet, små kaffekoppar, höganäskrus, gammal kamera, dockvagn, nostalgibarntavla, glasfat och det vi länge letat efter – en stor resväska.
Resväskan ska dock inte användas som vanligt utan ska läggas på golvet och våra cdskivor ska läggas där i. Idag står de i höga cdställ från IKEA och då vi inte velat borra fast dem i väggen (inför kommande försäljning) ska vi därför plocka ner våra bästaste skivor och lägga dem i resväskan. I ryggen på väskan kan man sätta upp fina kort på Olivia och på band m.m. Kommer bli skitfint tror jag. Inredningen i resväskan är klarblå, skitsnyggt! Kanske gör vi iordning det ikväll, vi får se.

Lördagskvällen spenderades hos mamma och vi sov även över där, just för att Olivia ska sova där själv på onsdag när vi åker på konsert. Så blödiga och pjåskiga är vi.. haha.. hon måste känna sig trygg faktiskt ;). Och det gör hon med mamma, hon är ändå den som träffat henne mest.

Söndagen tillbringades i Laxå på 2 årskalas för Olivias snygga kusin Noah. Det var full hålligång när vi kom dit och när alla hade åkt hem insåg vi att Noahs samtliga kusiner faktiskt var samlade. Synd att man inte tänkte på det innan så man hann ta kort.
Jag hann iallafall ta kort på båda systers barn och lilla skrutten.

Idag blir det badhuset för första gången med lillfis. Har varit iväg och köpt hennes första baddräkt. En blå med prästkragar på. Grymt fin!
Återkommer med information hur allting gått.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.