Livet runt 40

Planering namnfest

I fredags gick inbjudningskorten ut och idag får nog de flesta dem med posten. Det var svårt att göra gästlistan, för någonstans måste man ju dra gränsen. Man kan ju inte bjuda hela släkten och samtliga vänner även om man vill, så vi kortade ner ganska så rejält. Det kommer nog bli fullt hus ändå.
Jag tycker det ska bli jättemysigt att ha denna dag för Olivia. Jag håller på och planerar så mycket så jag blir knäpp snart. Idéerna svämmar fullständigt över och jag vet inte riktigt var jag ska göra av dem.
Idag ska jag iallafall göra iordning ett sånghäfte, max 3-4 låtar. Jag har frågat en kompis som är musiker om han kan spela och sjunga på dopet och han sa ja, bara att han var hemma och inte på turné. Så det får vi hålla tummarna för. Jag vet vilka sånger jag vill ha och en av dem ska vara en överraskning till Andy.
Hoffmaestro med Young Dad. När vi var på BB, jag sov, Oliva var 1 dag gammal och låg i Andys famn. Han satte på Nyhetsmorgon på TV4 och där var Hoffmaestro.. som spelade Young Dad. Andy berättade att det gjorde honom jättekänslig och den låten alltid kommer vara speciell för honom. Därför vore det skitkul om vår vän kunde spela den. Vi får väl se. Men som sagt, Andy vet inget.
I Ullared ska jag köpa Mina Vänner böcker, som ska fyllas i på namnfesten. Kan vara roligt för Olivia att läsa när hon blir äldre. I dessa böcker kan man även skriva i vad hon fick av varje gäst.
Jag har även varit i kontakt med en kompis som gör tårtor, tyvärr kunde inte hon den 9 juli så där är det back to the drawingboard.
Jag har även en överraskning åt faddrarna, gudmor och gudfar, men det kan jag inte skriva här då iallafall gudmor läser bloggen ;D.
Hur själva döpandet, namngivningen ska gå till har jag oxå tänkt ut. Olivia ska få ett halssmycke av mig och Andy i present, som det står Olivia i och detta ska gudmor få trä runt hennes hals och i samband med detta så får hon sitt namn.
Jag har även tryckt upp tackkort redan som ska delas ut på namnfesten, så man sparar in pengar på porto efteråt.
Samtliga tryck är gjort hos Vistaprint. Där finns det verkligen pengar att spara. Jag fick jättemycket saker gratis när jag beställde därifrån. Så det är ett tips.
Nej back to business.
Fick förresten precis sms från Andys syster vi var hos igår. Där ligger de i magsjukan.. eller oxå är det något från maten. Nu ska jag käka vitpepparkorn i förebyggande. Jag känner inget iallafall.. peppar peppar om en säger..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.