Livet runt 40

Påsken som var..

Shit vad dålig jag varit på att uppdatera här märker jag. Olivia har dragit på sig ännu en rejäl förkylning med hosta, så jag har inte riktigt haft ork eller lust nu i ett par dagar då jag själv oxå varit dålig.
Dessutom är hon i en utvecklingsfas nu, ett av de 7 sprången och my god vad det märks!!
Hon är gnällig som tusan. Kräver total uppmärksamhet och konstant ha något att göra annars gnälls det så högljutt att man knappt kan tro att det är sant. Man får huvudvärk och blir till slut irriterad (japp.. bad motherhood jag vet, men vad tusan man är ju bara mänsklig).
Påsken var iallafall grym. Vi överraskade min lillebror som sagt, har inte träffat honom sedan julafton och vi står varann nära, så jag höll på att bli knäpp här hemma utan honom.
Väl uppe i Västerås höll allt på att gå i stöpet när hans sambo ringde och meddelade att han var på stan med sin dotter och kompis, men var på väg hemåt. (Det är ca 5-10 min gångväg från stan hem till dem.)
Väl framme fick vi slita ut alla saker ur bilen, ösa i packning i barnvagnen och springa in i hissen. Vi hade knappt tid att hälsa på varandra utan sprang mest som yra höns och skrek och var oroliga att Pontus skulle komma runt hörnet.
Men vi hann upp och hann precis plocka in maten i frys och kyl när det ringde på dörren (ja vi hade ju låst så klart). Jag och Olivia gick och öppnade och den minen han fick var obetalbar. Han sa mest ”Ofta. Skojar du eller? Men vi pratade ju förut och ni hade ju andra planer.” haha…
Joi njöt!
Han blev iaf skitglad och det var huvudsaken.
Så hela påsken har varit helt suverän. Vi har grillat på deras stora balkong varenda kväll. Vi har strosat på stan i det fina vädret och varit på fotbollsmatch och hejat fram Pontus lag till seger (5-0).
Pontus dotter Smilla blev helt fascinerad av Olivia och sprang och ropade på henne konstant och pussade och kramade henne.
Här kommer lite bilder från påsken:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.