Livet med en Tom – om livet med min prins

Dagens festival

Jisses vad dagarna går. Just nu är det sommarlov och jag har två busfrön här hemma. Den lilla som kräver som bebisar gör och den större som behöver sin del av uppmärksamhet och aktivering.

Idag var det festival i city och vi gick ner en liten stund för att kika på aktiviteterna. Det blev langos till lunch och pridetåg. Annars var det en lugn dag utan speciella krav. Mysan blir rätt tagen av sommarvärmen så det känns bäst att vara hemma. Det sämsta med dessa cityarrangemang är att det blir mycket folk och väldigt trångt. Dyra små karuseller är inte heller något som jag vill lägga pengarna på. Kred ska det vara för att det i år fanns gott om sittplatser vid matställena.

I veckan blev det första besöket på Parken zoo. Tom jag och My åkte dit rätt tidigt och började i djurparken. Vi fikade alla tre i skuggan innan vi besökte lemurerna. Annars var minihäst fölet en hit. Sedan blev det karusellåkande för hela slanten. Vi kunde dessutom åka safaritåget alla tre. Sedan blev det även ett besök på badet.

20170628_115320_001

Så lite tips och praktisk inför ett besök ( inte sponsrat ). I inträdet ingår djurparken, tivolit och badet. Har man som vi årskort så kan man dela upp det och göra olika saker varje gång eller som nu hinna med allt. Det är inte så stort, men trivsamt. Det finns gott om sittplatser runt om i parken och även plats för filt i gräset. Jag föreslår medtagen fika. Dock finns det kiosker och matservering. Har dock inte testats senaste åren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.