Livet med en Tom – om livet med min prins

Vilka appar är mina favoriter

Ja det finns ju en uppsjö av appar både telefon specifika och sådana man laddar hem. Detta blir ett inlägg för android eftersom jag inte äger en iPhone och aldrig gjort.

De jag använder nästan varje dag är facebook och instagram. Jag är mer aktiv på instagram om ni vill kika heter jag jessolofsson där.

Bästa vardags apparna är min mailapp och bankapp.

Annars använder jag ikeas app väldigt mycket både för att söka varor och att göra inköpslistor. Just nu är det mycket funderingar runt säng och soffa. När det gäller säng så har vi en elva år gammal stomme i ek, jag kräks på ek så trött på det. Tyvärr går alla möbler i sovrummet i ek så i så fall måste allt bytas ut. Skulle vilja ha garderober istället för byrå, men då är frågan hur vi skulle göra med bokhyllan och dess böcker.

När det kommer till soffa så är den trots sin ringa ålder nedsutten och trött. Ja det måste vara ett av våra sämsta köp.

Frågan är vad vi ska prioritera först. Säng innebär ny madrass vilket gör det dyrt. Båda påverkas av att ha småbarn och kanske vore det bäst att vänta; trots det önskar jag ett nytt sovrum nu.

Så här sitter jag och planerar ocv räknar och önskar. Både efter tid att fixa, ork att göra det och råd att göra allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.