Livet med en Tom – om livet med min prins

Snart advent och jul

Ja här sitter jag i köket med en kopp kaffe och amelia jul och får advent och jul känslor. Inte lång tid kvar nu och planeringen är om inte i full gång så påbörjad.

DSC_0370

Önskelistor….

Adventskalender inköpt förra helgen, blev lego star wars i år och så klart min egen komponerade paketkalender. Den som inköpen sker under hela året för att det inte ska bli en del i julbudgeten. Dessutom går det att få mycket mer för pengarna om man letar på reor och annat. Få saker betalar jag fullpris för när det gäller småpaketen. De är inslagna och klara saknar bara snöre och montering.

Annars är jag i full gång med årets grovstädning och utrensning, hittills har linneskåpet fått sig en match och bebis har fått en hylla till filtar och lakan, dessutom har jag en hylla tom. Nu funderar jag på om handukarna kan flytta dit så vi kan kasta ut vårt mycket slitna badrumsskåp. Tror dock att den just nu sovande sambon ska få säga sitt först.

Julklappsinköpen är igång, sonen förmodligen snart klar, julklappsspelet klart, lite till familjen och något i sambons strumpa kvar. Vi ger inget stort till varandra utan fyller varsndras julstrumpor på morgonen med något gott, något läsvärt och något litet men välment.

Ja pkanerna går framåt och jag ser framemot att lösa lite mer…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.