Livet med en Tom – om livet med min prins

Bloggmiddagen 2016

Den här veckan har varit tung, jag har varit väldigt trött. Kroppen har inte varit där jag vill vara. Utan det har blivit många långa stunder i soffan.

Så nu har jag beklagat mig tillräckligt för den här gången, nu tar vi något betydligt roligare både att berätta om och återuppleva.

I lördags hade jag den stora förmånen att få gå på underbara Ewas (tjejmorsans) bloggmiddag.

Vår underbara värdinna
Vår underbara värdinna

Vi träffades på Beirut Café, jag var tidig som vanligt, men denna gång inte först. Så vi plaserades i ett mysigt rum med soffor intill väggarna och med ett gäng härliga kvinnor i dessa. Det blev en kväll fylld med allt det som jag behövde, god mat, samtal om både högt och lågt och galet mycket skratt. Tänk vad lite tid med bara härliga kvinnor kan göra för ens mentala hälsa. Att få vara Jessica; kvinna, okej just nu med inneboende som gör livet annorlunda, men just det faktum att få vara bara kvinna. Inte sambo, inte mamma och inte min yrkesroll utan bara den som är jag.

DSC_0315DSC_0317

Det var längesedan jag skrattade så mycket som denna kväll. Jag erkänner att mycket av skratten handlade om sex och män. Det bara blir så ibland och i vissa sällskap. Sedan tror jag att visst innehåll i goodiebagen bidrog till att en del av samtalsämnena kom upp. Japp så gör jag lämnar lite av en cliffhanger inför presentationen av dessa. Kan nämna att en del kom för sent och andra alldeles perfekt.

Det var en fantastisk goodiebag med bidrag från fina sponsorer som gav kvällen en liten extra guldkant. Jag hoppas att ni vill se innehållet imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.