Livet med en Tom – om livet med min prins

Hösten med meandi

I torsdags var jag också på höstens första meandiparty. Kollektionen släpptes på onsdagen så det var en perfekt visningstid eftersom man då vet att allt finns eller kommer in i lager. Har någon gång haft visning själv senare på säsongen och då kan det vara rätt utplockat.

Jag bara älskar meandis kläder och det är kläder både för vardag och fest. Detta är mina personliga åsikter och absolut inte sponsrat. Jag älska oftast höstens kläder mer ån våren och det blir därför alltid mer till mig då. Tom valde en tröja och matchande strumpor. Den ungen älskar roliga strumpor. Blev så glad att de tryck han ville ha fanns i deras vanliga tröjmodel. Bild kommer när den är här, plagget heter kitten så klart till kattpojken.

Själv höll jag mig lite, behöver inte så mycket nytt. Jag köpte en längre cardigan som påminnde om en kort jacka jag köpte i våras och som jag använt så mycket. Ja dessa plagg kostar lite mer men om man använder dem mycket blir det vär det. Bättre att köpa några få plagg som blir använda än att köpa på rea som oftast är impulsköp och som blir liggande i garderoben. Ett linne och ett par byxor fick det bli den här gången. Sedan var jag lite sugen på en kjol, men den får vänta den var då jag i färgen, men lite tight i modellen är inte säker på om det är jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.