Livet med en Tom – om livet med min prins

Dagens inköp

Dagens inköp på lakritsfestivalen blev några gamla favoriter blandat med några nya.

Haupt lakrits bjöd på smakprover och självklart blev det en burk Kärlek en gammal favorit och så blev det deras nya Fika en lakritsbit omgiven av chokladboll. Tom valde den med entusiasm. De fina burkarna är perfekta till pärlor och annat pyssel.

DSC_0407

Ett stort inköp hos Halva för att de verkligen förstått det här med mässpriser.

DSC_0403DSC_0402

Sedan fanns det de som bjöd på det oväntade som Real snacks chips från finland med smak av lakrits eller honungssmör. Dessa gillades av mitt sällskap, men jag själv står nog över.

DSC_0405

Remmar till helt galna priser där man om man köpte fem för 100 kronor fick fem till på köpet.

DSC_0387

Till sist hittade nog min sambo en riktig favorit pastiller smaksatta med Mackmyra wisky tillverkade av Brand of Gefle. Min samvo har två stora passioner i livet lakrits; framför allt sötlakrits undrar om det kommer från hans finska ådra och wisky.

DSC_0409

För barn fanns det pysselhörna att göra konsyverk av lakritsgodisar, i Gammelstads knäck och karamells monter kunde man för 20 kronor göra sin egen klubba och hos ballongmagi kunde man köpa ett ballongdjur.

Tror att det finns något för alla, men det är nog en fördel att man gillar lakrits i alla fall lite grann. Är man dock galen i lakrits så är denna mässa verkligen ett måste.

Vi hade en fantastisk dag och tackar arrangören ett storttack för i år och hoppas på nytt om ett år igen. Gärna med samma blandning av gamla favoriter och nya upptäkter.

Det enda som inte visade upp sitt bästa idag var vädret som höll på att ställa till det ordentligt i trafiken. Det regnade, snöade och haglade om vartannat. Värst blev det vid ett tillfälle då temperaturen sjönk från 6 grader till 1 grad. Det blev snöigt och halt på bara några sekunder. Allt gick bra men det är läskigt med aprilväder.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.