Livet med en Tom – om livet med min prins

Äggjakt

Japp, igår firade vi påsk tillsammans med Toms mormor och morfar, vi åt god mat, fikade och satt framför brasan i några timmar och mös.

Tom var ute och premiär hoppade studsmattan för säsongen, om och om igen. Egentligen var det för kallt att hoppa bara i strumpfötterna, därför var det lite ut och in spring.

Sedan blev det äggjakt med morfar. Det fanns karta och delledtrådar som ledde fram till påskägget.

Imorse var det traditionsenlig ägg letning här hemma. Tom sa direkt att han skulle leta i sängen för där låg det här om året. Så lätt hade inte påskharen gjort det utan nu var det ett nytt ställe. Lyckan var i alla fall stor när han hittade innehållet.

DSC_0291

Stort ägg med massor av små skatter och så klart lite godis dock var det inte alls så spännande med det utan allt godis är kvar.

DSC_0301
Allt detta kunde vi ge sonen i år tack vare förutseende och sparande. Gosedjur som påskkyckling hittades på Åhléns för 70% rea vilket gav ett pris på 27 kronor, bok från bokrean 37 kronor, trap till skylanders som hare 47 kronor från spelbutiken också inköpt på rea och sparad en längre tid. Katten som jamar och härmar 50 kronor på BRs rea. Tsum tsum Ior ordinarie pris 55 kronor. Lego påse från ica maxi 31 kronor med 20 % rabatt. Två skylanders till nya spelet super charge en gåva. Godiset från Haribo gratis via smartson och ica godiset gratis via äggjakten på deras hemsida. Det gav ett pris på cirka 250 kronor.

DSC_0296

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.