Livet med en Tom – om livet med min prins

Avslutning på julen

Dagen före julafton var vi med Jerrys familj och släkt och spelade julklappspelet, väldigt kul nöje om inte jag hade jordens huvudvärk. Bästa jukklappen med hem var 9 liter spolarvätska. Annars földe det med två kilo lösgodis, dusch munstycke, flugsappare och en nopperplockare.

Vi åkte hem och jag dukade och förberedde för julaftonsmorgonen med sockor och julfrukosten tillsammans med mina föräldrar. Vi åt skinksmörgåsar med julmust. Sedan blev det julklappsutdelning, Tom blev bortskämd med paketen från dem. Han fick Lego dimension och spelet Splatoon. Teknik legobil och minecraft Lego. Tröja och byxor från vilkervalla och cool kalsonger från Björn Borg. Dominoexpress, polis lekset och Beppes pyssellåda. Till simskolan fick han simglasögon. Vi avslutade med fika jag hade gjort några av mina klassiker saffransmuffins med kanelfrosting som jag prövade första gången på ett Loppievent. Pepparkakscheescake och julpuddingkaka.

Sedan blev det julafton hos Jerrys syster vi försökte se Kalle Anka, men ungarna for mest omkring och vi vuxna blev tvugna att börja med maten. Sedan åt vi så att vi höll på att storkna, innan jultomten dök upp med paketen. Några från farmor och farfar och så bytte kusinerna med varandra. Han var fullt nöjd där och då.

Våra paket öppnade han bara något av sedan ville han sitta och titta på det han fått, så vi väntade till dagen efter med resten.

Det var vår jul, stort umgänge många paket och totalt slut. Så nu startar vi snart ett nytt år, fullt av möjligheter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.