Livet med en Tom – om livet med min prins

Julen i vårat hus

Så har julen varit här med allt vad den innebar. Den har varit en underbar ledighet med familjen, liten som stor. Vi hade som vanligt sockmys på morgonen då vi tillsammans öppnar det som finns i våra sockor. Vi har en varsin socka även vi vuxna så även om vi inte ger varandra några julklappar annars så lägger vi i något litet där.

Sambon fick en ny dassbok, som jag köpte genom sonens jultidningar, långkalsonger, en påse med favorit lakritset. En fin julkula från disney.

Sonen fick en Kalle Anka pocket; gratis via en kampanj. Film: Tingeling och önskedjuret. Julkula från disney med Blixten

Jag fick två tidningar, mama och family living. Pollypuffar och chokladkaka frukt och mandel. Julkula från disney med Elsa från Frost.

Disney hade mängder med kampanjer innan jul som jag kombinerade. Först handlade jag via refunder (ej sponsrad). Sedan köpte jag Jerrys julkula som var årets och lite större på special pris 89 kronor rabatt 141 kronor. Toms blev gratis när jag köpte tre utvalda julpynt. Ett av dessa spar jag till nästa år så har vi skapat en tradition. Sedan köpte jag två härliga gosedjur och fick då det ena för 10 kronor. Eftersom frakten är dyr på disney store köpte jag en förpackning Frost figurer för 89 rabatt 91 och fick då detta för samma pris som frakten. Ett Olof gosedjur slank ner för 100 kronor en Facebook kampanj som gab 170 kronor i rabatt. Just nu är det mellandagsrea och det finns mycket fint som går åt fort.

Som sagt var det en del fyndande inför denna jul även när det kom till julklappar, men för att ni inte ska tröttna helt så får ni läsa vidare.

Blixten julpynt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.