Livet med en Tom – om livet med min prins

Lucia och dans

Ja fredagen var en dag fylld av allt, en morgon som vanligt där vi blev sena som vanligt. Det spelar ingen roll hur tidigt vi kliver upp. När vi sätter oss vid frukostbordet försvinner tiden. Det tar sonen minst en halvtimme att få i sig en macka. Ja, ja vi får väl vara kända som dem som kommer sent på morgonen.

På eftermiddagen var det Lucia firande med förskoleklassen. Super mysigt att få vara med och uppleva det, eftersom det ofta är utan föräldrar nu för tiden. Morfar var också med så det blev extra kul. Tyvärr fick jag inga bilder av sonen i tomte dräkten för så fort de var klara så sprang han och bytte om.

På kvällen var det sedan uppvisning som avslutning på dansen och det var helt fantastiskt, de har utvecklats så mycket hela gruppen.

Tom sa att den här dagen var den bästa någonsin. Om någon skulle undra vad han tycker om att visa upp sig inför publik.

DSC_0726

Vi missade också informationen om nobelmiddagen på torsdagen då det hade stått att de gärna fick vara uppklädda, men sonen sa jag hade ju kalas kläderna alldeles perfekt. Han hade cupcake tröjan från p.o.p. Och tillhörande tights. Tycker det är så skönt att han bär de kläder han älskar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.