Livet med en Tom – om livet med min prins

Årets julklapp

Ja iallafall om du frågar min son som just prövat Skylanders supercharges. Det slår helt klart tidigare versioner av spelet. Vi har versionen till WIIU som innehåller en amibo donkey kong. Vi har inte hunnit testa om det går att spela med andra amibo figurer än.

DSC_0538

I start setet ingår spel och plattan där man placerar gubbarna och två gubbar och ett fordon. Det är det nya med detta skylanderspel att man använder olika fordon för att lösa olika äventyr. Det är super bra för allt detta bytande av bilar, undervattensfarkoster och flygmaskiner av olika slag gör att barnen hoppar ur och i soffan. Min son han sprang fram och tillbaka så spelet är absolut inte stilla sittande.

DSC_0541

Något annat som vi fastnat för är att fordonen har rörliga delar så bilarna går att köra med och leka med. Det var verkligen ett plus som ger spelet en ännu större form av fantasi, för nu leker de också Skylanders.

Nu står det nog ett par nya gubbar och fordon på önskelistan här hemma till jul. Det här var verkligen ett spel som passade i vår familj.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.