Livet med en Tom – om livet med min prins

Mår pest

Fy för den lede, den här mensen tar död på mig. Jag mår pest och pina, det gör ont, jag blöder mer än vanligt och jag är trött till tusen. Så då har jag klagat tillräkligt för idag.

Har haft en underbar dag tillsammans med min son idag, då vi varit på bio och sett insidan ut. Den var helt underbar och absolut se värd. Gillar ju nästan alltid Pixars filmer och denna varvinget undantag. Mycket känslor och speglar viktiga saker som minnen, att alla känslor är viktiga och tillåtna. Något som vi ofta talar om och visar här hemma. Att vara arg och ledsen är lika viktigt att få vara här hemma, däremot är det inte alltid det som görs eller sägs i affektion som är ok. Vi är ju som sagt bara människor.

Efter filmen gick vi en snabbis i affärer och jag var åter igen överlycklig för servicen i polarn och pyrets butik dom har en bra och stor toalett att låna.

Sedan var det veckans dans igen, Tom var trött innan men kom igång när musiken sattes på. Lycka är att ha hittat en aktivitet som han verkligen gillar och att dansskolan har en perfekt manlig förebild ibland alla tjejer. Han har ju varit ensam kille sedan han började dansa, men en EM mästare det är coolt och att se honom dansa det är inspirerande.

En salig blandning denna söndag.

DSC_0357

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.