Livet med en Tom – om livet med min prins

Sommarfoton

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och vi njuter av varandra de sista dagarna innan förskolan börjar på torsdag. Som vanligt har vi samlat på oss mängder av foton tagna under alla små och stora äventyr. De små har varit fler detta år eftersom jag jobbat så mycket. Fast vi har hunnit med att fira Toms födelsedag, varit på parken zoo, kolmården, Ullared, minigolfat och lekt. Ibland är det fullt tillräckligt och några små äventyr till ska vi väl hinna med.

Åter till det jag suttit och funderat på vad jag ska göra med alla foton och var in och kikade på photobox som har en mängd erbjudanden via rabble gillar rabatter som gäller summor så man kan välja precis det man vill ha. Jag funderar påbförstoringar till oss och en fotobok till mormor och morfar.

Tänkte skapa en fotovägg i hallen med bilder gärna i svart/vitt eftersom det annars kan bli rörigt med alla färger. Här tänkte jag utnyttja mitt medlemsskap i Clas Ohlson och samla poäng när jag köper ramarna. Hittade även in till deras rea och funderar på några bra och ha fynd.

mms_20150722_222137
En av mina favoriter den här sommaren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.