Livet med en Tom – om livet med min prins

Ledig helg

Så skönt att få vara ledig i helgen, ser fram emot att få ta hand om min familj och skämmabort dem med tid och kärlek. Det går ingen nöd på dem när jag jobbar men jag har i allafall dåligt samvete att jag är borta så mycket nu när Tom är ledig så mycket.

I veckan var de på Parken zoo och tittade på djuren, åkte karuseller och vann godis. Så där superlyckat besök när han fick ta med sig kusiner och busa med.

mms_20150722_222137

Idag blir det Ikea besök med brunch, småland och ett litet besök på BR. Vi ska utnyttja samlarmärkena det saknas tre till full bok, men det han vill ha kostar 50 så då kan han ta med sig några kronor och få handla till sig själv.

Annars består den här dagen av en massa måsten vid datorn, jag ska beställa gåva till begravning nästa vecka, jag ska fixa med räkningar och jag måste fixa med akassan. Ja är det inte det ena så är det det andra, dessutom ska jag fixa en beställning på en vinst jag vann hos Anna som jag är super glad för. Måste hitta fotot med stort F på Tom. Kommer foto när de är klara.

Ha en underbar lördag mina vänner, njut av dagen och gör det bästa av den.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.