Livet med en Tom – om livet med min prins

Jag sover

Just nu sover jag väldigt mycket. Jag somnar på soffan på eftermiddagarna och jag sover på nätterna. Det känns som om allt jag tänker på är att få sova.

Idag är inget undantag förutom att sonen varit hemma från föris så vi har haft en mysdag tillsammans med en snabb och regnig visit på parken zoo som invigde sitt ökenhus.

Sedan blev det lite spelande med Mario Party 10, så roligt att spela tillsammans med sonen. Han hjälpte mig och förlorade medvetet poäng för min skull. Lilla snälla kille som förklarar ich klappar mig på kinden när det gick dåligt. Det slutade med att jag vann med en stjärna och han var stolt över mig. Kul eftersom han ofta har riktig vinnarskalle.

DSC_0124

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.