Livet med en Tom – om livet med min prins

Frånvaro

Vet att jag inte skrivit på länge och jag har haft svårt att veta vad jag ska skriva. Allt har blivit så svårt just nu, mitt största stöd i livet har blivit sjuk och har varit riktigt illa däran. Nu är han, min pappa hemma igen och vissa saker är bättre. Andra kampen har bara börjat. För mig är familjen allt och det mesta av min energi går just nu åt till att hjälpa min familj.

För allt som hänt har tagit energi, gjort mig trött, nästan sjuk. Jag har sovit dåligt och haft migrän och gråtit. Jag har varit riktigt risig och Tom har uttrykt att han älskar pappa mer för mamma är så trött.

Ibland är det inte lätt att vara alla till lags, men nu är det helg och jag ska vara med min son. Vi har planer på rullskridskoåkning med picknick avslutning. Kanske lite balkongstäd så vi kan njuta av middagen där och så tänkte jag att vi skulle baka lite gottis.

DSC_0057

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.