Livet med en Tom – om livet med min prins

Lyx

Ja det är inget överflöd av den varan i mitt liv just nu, så visst längtar jag efter de stunder som finns att få känna mig speciell. Även en mamma behöver det ibland, som sagt mycket av min egentid just nu innebär plugg och det är ju egentligen bara arbetstid som aldrig tar slut.

Imorgon är det inlämning av mitt examens arbete i grundkursen hos kyrkan så det ska jag pyssla med imorgon; förmodligen hela dagen.

Idag har kotten haft sin E här på besök och de var så söta med varandra. Riktiga turturduvor. De mös med film, körde bilrace och spelade tvspel. Det är lite lyx att kunna ha sötnosarna här hemma och leka.

Så mycket tid över till lyx finns inte, men en liten kväll i maj ska jag i alla fall få uppleva lite härlig mammalyx, med god mat, trevligt sällskap och lite överraskningar. Då ska jag på mammamingel i Norrköping som jag hoppas ska bli en trevlig dag och kväll som kvinna, mamma och bloggare.

FB_IMG_1427743903719

Kanske ses vi där mammamingel

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina Kaakinen

    Hej !
    Kul att du har bokat och vi ses åter igen .Det finns biljetter kvar om någon vill komma mer .Vi har som vanligt många företag på plats med nyheter och överfulla goodiebags . Förutom vinstbordet .
    Vänligen Christina Kaakinen
    Arrrangör Mammamingel

    1. Jessica

      Jag var där för två år sedan trevlig mini mässa och gigantiska gåvor och vinster, trevliga människor, ja jag gillade det.