Livet med en Tom – om livet med min prins

Semester med hotels rabattkod

Här sitter jag och drömmer om att i alla fall komma iväg lite grand i sommar, det beror ju på vad som händer i sommar. Vi söker ju båda jobb och det är ju viktigare än något annat och om det finns någon tid över så vore det underbart att få bo på hotell. Som ni vet är jag inte skapt för att campa det gjorde jag hela min uppväxt och det har nog fått mig att verkligen avsky tält. Däremot så älskar jag att bo på hotell och det finns inget bättre än en härlig frukostbuffé som står uppdukad och bara att ta för sig.

Tom gillar nog allt för honom är det mer målet med resan och de aktiviteter som vi gör när vi är iväg som är det bästa, men jag uppskattar verkligen att få bo på hotell och få njuta. Hemma är det alltid så mycket annat som drar i en och även om man har tänk vara ledig så pockar så mycket annat på vår uppmärksamhet tvätt, post, städning och disk. För att inte tala om matlagning som inte är min stora passion här i livet. Jag önskar verkligen att jag kunde tycka att det är kul, men inte alls. Därför är det underbart att komma bort från alla måsten och bara få vara och gå ut och äta, slippa bädda. Dessutom är man inte så beroende av bra väder om man bor på ett bra hotell utan man kan stanna där och njuta. För oss är det ju extra viktigt att det är ett hotell som är barnvänligt både när det gäller sängar, mat och det får gärna finnas en barnhörna i anslutning till resturangen så att man kan sitta lite längre och njuta av maten.

IMG_6241

Rabble har nu ökat från att vara en app så finns det nu en hemsida också med rabatt koder som gäller på nätet. Där finns just nu flera erbjudanden för hotels.com. Bland annat 60% på utvalda hotellnätter och 10 kort för fria hotellnätter. Jag bokar alltid hotell via nätet och det är ju perfekt om man kan samla både rabatter och bonus på samma ställe. Själv sitter jag och tittar på om vi ska bo en eller två nätter i Stockholm för att kunna besöka junibacken tillsammans med Toms mormor och morfar i April och sedan gå på skansen och så en liten utflykt in till city för att njuta av ett bra café och god lunch.

Detta inlägg är ett samarbete med Rabble och Hotels.com.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.