Livet med en Tom – om livet med min prins

Sista ledigheten

Ja idag har vi varit tillsammans och firat av den sista lediga dagen tillsammans på som det känns just nu evigheter. Vi har haft julgransplundring tillsammans med mormor och morfar med bussigpåse och ringdans och smällkaramellsöppning. Det blev en liten lagom stund med fika och lek också. Det som fortfarande står kvar är den extremt torra och barrande granen. Den får klippas ner imorgon för då är den glada julen slut för den här gången. Jag som brukar vara extremt noga med traditioner och jag tror aldrig att jag slängt ut julen innan tjugonde dag Knut, men i år är jag så trött på allt vill bara få tillbaka mitt hem som det ska se ut och kunna städa ordentligt.

DSC_0060

Jag hoppas då kunna utnyttja min underbara vinst från Bloggmiddagen 2014 med några timmar fri städning med helpling, men det vill och funkar inte med barrande gran och små tomtar överallt som lätt ramlar. Låter det inte lite sjukt att man vill städa innan man tar dit städfirma, men sådan är jag. Sen finns det rum där obehöriga inte äger tillträde som vårat kontor, så de kvadraten måste räknas bort. Känns som ett halvt företag det här, men det ska bli väldigt spännande och se om det är värt det. Det jag mest vill ha är rengöring i kök och badrum.

Imorgon är det första dagen för Tom på förskolan sedan Lucia så det har varit en lång och härlig semester tillsammans och själv är det dags att ta tag i alla måsten som hopat sig över helgerna, Det är en hel del mail och samtal som ska göras sedan är det dags att komma ut på promenader igen och åter uppta det mer hälsosamma livet igen. Jag ska försöka kika in och ge er lite uppdateringar om vad som händer under dagarna, men jag gissar på att jag kommer att ha fullt upp ett par dagar framåt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.