Livet med en Tom – om livet med min prins

Adventskalendrar 2014

Nu är det dags igen för adventskalendrar över allt i bloggar och på facebook sprids det roliga tävlingar eller vackra ord. Här hemma har vi som vanligt gått helt bananas när det gäller kalendrar till Tom.

Vi läser kapitelboken med 24 kapitel på morgonen vid frukost bordet Jul i stora skogen av Ulf Stark, den är mysig och dessutom väldigt bra ekonomiskt eftersom den kan återanvändas år efter år som en tradition. För oss är det andra året. Sedan har vi två Lego kalendrar både city och Friends eftersom den ena har han valt av mormor och morfar. Han fick en choklad kalender av farmor så den har han också. Sedan är jag ju tvungen att använda min mormors kalender för paket och tillslut så öppnar vi Pixi kalendern vid sänggång som kvällsläsning.

Ja vi är inte normala i vår familj, men till jul kan vi inte göra något lite lagom utan det måste överdrivas. Så vi fortsätter så här hela december för att vi älskar julen och allt runt omkring.

Jag vill framhålla att allt inte är dyrt utan ihopsatt av kärlek och med lite tid och smarta erbjudanden, för det är viktigt för mig att faktiskt kunna ge utan att det kostar massor. Legot köptes på toysrus när det var 25% på det nedsatta priset och Pixi köpte vi på Maxi när den kostade 149 perfekt för 24 Pixi böcker som annars kostar 12 kronor styck.

Till paket kalendern har jag sparat under hela året det fanns smurfar som jag hittat på rea, Filly ponnysar som också varit till utförsäljning, Legogubbar tre betala för två både på Åhlens och BR, Powerplattor till Disney infinity fem för hundra tidigare i år på Br gav fem luckor på en gång. Sedan finns det några mer tilltagna också, men det har känts enkelt eftersom jag samlat ihop under hela året till den. Det finns pärlor och platta, godis m.m.

Ja jag är galen i julen och kommer alltid att vara sån.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.