Livet med en Tom – om livet med min prins

Familjefotografering

Så kom då äntligen dagen då vi skulle få besöka Studio Apelsin och få vara med om en familjefotografering. Det var som jag tidigare skrivit om en vinst från bloggmiddagen 2013 som jag var så lycklig över som ändå höll på att glömmas bort. Nu är jag så glad att vi tog oss tid att åka till Stockholm för det var helt klart en upplevelse och vi hade verkligen en fin stund tillsammans.

Dagen började kanske inte helt perfekt med dimma och halt väglag, men sambon tog sig an både det och Stockholms trafiken med säkerhet; jag är riktigt stolt över honom. Vi kom fram drygt en timme före utsatt tid så vi tog oss tid att gå ner till julskyltningen på NK något som jag själv tycker är en kul tradition och en av de saker som jag fortfarande kan få riktig julstämning från. Tom tyckte också att det var mysigt och vi läste alla juliga rim och dikter i fönstren. Det var så härligt att vara där en vardags förmiddag för det var knappt några andra som stod och tittade.

IMAG0810

Jag hade en massa förutfattade meningar om hur det skulle gå till under fotograferingen och jag blev verkligen glatt överaskad över både tid och engagemang. Har väl inte varit hos fotograf allt för många gånger i mitt liv, vid studenten bland annat och det var in knäppa några bilder och vara nöjd. Det var inte alls det som mötte oss idag utan en fotograf med mängder av energi och kreativitet. Det togs bilder på en mängd olika sätt med oss alla och bara med Tom. Vi satt, vi låg och vi hukade. Tom satt, låg, stod, sprang och hoppade. Jag var verkligen imponerad av hur mycket han uppskattade att vara där, och efteråt sa han att det var roligast med bilderna där han sprang mellan mig och pappa så jag hoppas att någon av de bilderna blir bra. En hel timme fick vi till förfogande och förhoppningsvis en mängd bilder som vi blir nöjda med. Nu är det bara att vänta med spänning på resultatet. Blir nog några fina klappar eller presenter av dessa i så fall.

Det märktes att det var ett äventyr hela den här dagen för Tom somnade i bilen och sov ända hem, och väl hemma somnade älsklingen på soffan är inte det lite typiskt jag som gick upp först är den som inte fått sova något extra och nu sitter jag här med datorn och fotbollen på tv, blir en lång dag i morgon också för då är det nya äventyr.

IMAG0812

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.