Livet med en Tom – om livet med min prins

När man vet att man har hittat den bäste

I söndags när sonen och jag var på kalas var det samtidigt ett butiksevent på lagret hos nätbutiken Miniroom så klart att det krockar när man vill göra saker. Ja jag hade insett att jag inte skulle hinna till miniroom så med besvikelse räknade jag bort det. Då erbjöd sig min underbara kille att gå dit och shoppa efter mina önskemål. Så han stod i kö in och plockade ihop mina få saker och ordnade med en goodiebag till mig. Det kändes så speciellt att han gjorde allt det för mig, det är kärlek och det är sånt som får en flicka att känna sig speciell.

Mina shopping favoriter kom från Skip hop båda två, en vattenflaska med igelkott och ryggsäcken med isbjörn som är en av två special edition till jul lite extra arbetade.

IMAG0732 (1)

Det var en liten men väldigt fin goodiebag som delades ut till de första 50 kunderna med innehåll sponsrat av Sebra, Kids Concept, Amvina (Skip Hop) och Semper. Jag älskade att det bara var fina små saker i den, tack för att ni uppmärksamar oss kunder så fint. Nästa gång hoppas jag kunna närvara själv och få botanisera bland allt själv.

IMAG0733

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.