Livet med en Tom – om livet med min prins

En dag med många bottnar

Så har det blivit lördag redan och imorgon ska jag bege mig hem, längtar så klart efter mina älsklingar och det känns bra. Sonen ringde igår och sa ”att i övermorgon så kommer du hem” så jag tror att jag är i alla fall lite saknad.

Idag har vi föreläsningar med många stora och svåra frågor så man känner sig lätt både kluven och rädd, ja vad jag tänker håller jag däremot för mig själv för det är min inre resa. Det är däremot skönt att ha många fina människor att dela dessa med här i kursgruppen.

Sedan känns det väldigt tråkigt att återigen missa ett av Loppis utmärkta event eftersom jag är här på kursen, hade verkligen velat gå, men man kan inte få allt här i livet. Dessutom kom det meddelande att det event som jag längtat efter mest denna höst är inställt, så ja jag är väldigt besviken, men också fylld av de känslor som jag känner för de människor som nu genomgår en stor och jobbig tid. Kram på er.

Känns skönt att det är mycket tid i kapellet dessa dagar för tid för tankar och reflektion har aldrig varit mer välkommet. Annars är dagen lite så där som vädret lite grått och sorgligt, gårdagens motsats när vi fick det vackra vädret hela dagen och på sen eftermiddag så regnade det lätt från en solighimmel.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.