Livet med en Tom – om livet med min prins

Vilken underbar vecka

Halloj här har det varit tyst nästan hela veckan och jag är ledsen för det, men det har varit så mycket annat och jag har behövt vänja mig vid värmen för jag är absolut inte den som älskar värme. Jag blir trött och tagen och får allt för ofta ont i huvudet. Jag ska inte klaga allt för mycket för det är underbart att kunna ha lite mindre kläder och gå utan strumpor och skor.

I tisdags var det planeringsdag på förskolan så Tom var hemma hela dagen så vi tog en utflykt till Lekmers butik i Barkaby. Det blev faktiskt inte så mycket handlat, men mycket mys i barnhörnan.

IMAG0309[1]

En sådan skulle vi ha hemma.

Lite fynd blev det trots allt en pyjamas och Skor med star wars till Tom. Prinsesstrumpor till mig perfekt storlek till mina fötter och en sak som hamnade i presentskåpet här hemma och därför inte hamnade på bild.

IMG_6198IMG_6199

På onsdagen var det vårfest hos Toms förskola så det var korvgrillning, bål och saltapinnar. Sedan var det runvandring för att titta på allt de gör på dagarna och en liten utevandring. De visade upp sin rörelselek och sedan var det mest lek och bus.

IMAG0316[1]

IMAG0313[1]

Igår tog vi tag i balkongen och skurade trall och möbler med lite såpa och sedan oljades trallen in för säsongen, idag ska vi sätta upp nya tygskydd mot plåten och för hoppningsvis köpa ny vaxduk båda de gamla var solblekt och förstört, men det är bra med vaxduken den brukar ligga på under vintern och skyddar bordet och så byter jag ut den nu till våren. Har ingen annan plats att förvara möblerna under vintern utan de får stå kvar på balkongen. Ska bli mysigt att kunna utnyttja den idag till lite fika stunder.

Idag är annars en spännande dag för mig och jag avslöjar mer ikväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.