Livet med en Tom – om livet med min prins

Den underbara helgen tog tyvärr slut

Ja även om jag är av åsikten att borta bra så är hemma bäst; så längtar jag tillbaka till Halmstad. Det var inte bara trevligt att träffa alla underbara bloggare utan också en underbar stad som tyvärr visade sig från sin bästa sida. Tyvärr för den underbara mässan när det blev rena sommaren hela helgen så det drog kanske inte alls lika mycket folk som det hade gjort om det varit lite sämre väder. Vi funderade ett tag på lördagkvällen att gå ut och dansa regndans nakna.

Trots det underbara vädret så njöt jag av mässan under hela lördagen och ett par timmar på söndagen innan det blev dags att ta bilen de 60 milen hem.

På lördagen träffades vi alla bloggare i hotellets frukostmatsal för en gemensam frukost med alla vip bloggare och underbara Malin Meekatt Birgersson informerade oss om dagen och vi fick hämta ut våra goodiebags, ja för det var inte en utan fyra stycken. Vi blev så bortskämda och det kommer både bilder och lista på innehållet.

Vi fick efter det åka till mässan och smita in lite innan öppnandet och jag passade på att shoppa lite hos meandi som hade lite gamla favoriter med sig, hittade två knytkoftor till mig en i svart och en i grönt. Den gröna blev jag verkligen glad över eftersom när den fanns så var den enbart värdinnegåva.

Det jag vill framhålla som mässans absoluta styrka och som skiljer den från andra som jag varit på så är det underhållningen som det bjöds på scenen, verkligen helt fantastiskt både för barn och vuxna.

Det fanns en sånggrupp med barn som underhöll och var helt fantastiskt duktiga, riktigt imponerad var jag, tror att de kallade sig Duvungarna.

Sedan fick vi uppleva Therese McDonald och ja hon underhöll oss både på mässan och på kvällen när hon umgicks med oss under middagen, det är tredje gången som jag får se en föreställning med henne och har aldrig blivit besviken. Den kvinnan levererar. Det kändes extra roligt när hon sa det att nu barn får ni lära er en hel del nya ord och om ni undrar över något får ni fråga mamma eller pappa ikväll. Sedan kom det sådan ord som Jucka, ja hon är frispråkig och jag gillar det skarpt.

IMG_6127

Sedan var det barnens och Malins höjdpunkt tror jag skattjakt med Pax som landade sitt rymdskepp på taket och letade sig ner till scenen under barnens rop sedan tog hon fram en karta och så letades det ledtrådar för att tillslut komma fram till en enorm kista med godis till alla barn, eftersom jag inte kunde ta med min lilla till Halmstad så frågade jag om jag fick välja en sak till min gos och det fick jag efter att barnen fått sitt. Det var en av favoriterna som jag tog med mig hem till sonen. Så tack Evelina för vänlighet och omtanke du var en glad och underbar kon, medhjälpare m.m.

IMG_6134IMG_6129

Inne på mässan fanns också en massa roliga utklädda figurer att fotas med eller bara krama, bland annat självaste Krakel

IMG_6072

Ja jag hade en underbar dag och vi åkte inte därifrån förrän klockan halv fem och då var det middag klockan halv sju, jag är inte så bra på att ta hand om mig själv när jag är iväg så där så det blev så att när jag kom tillbaka till hotellet så insåg jag att jag inte hade ätit någon lunch så jag var hungrig när det blev middag.

Jag blev däremot inte sen för jag kände mig helt slut och det var en jobbig matsals miljö med mycket ljud som studsade så det blev enbart jobbigt att följa ett samtal eller helst flera.

Morgonen efter tog vi oss för andra gången upp till gymmet och körde en halvtimme på crosstrainern gjorde att frukosten smakade ännu godare. Sedan tog vi en tur till mässan för att se till att vi hade tittat på det vi ville. Vi deltog bland annat i en bh skola, men det gjorde inte att jag tycker att det är roligare att köpa bh utan det är något som ska göras så sällan som möjligt.
Sedan gick vi tillbaka till Likalyx monter och drack kaffe och jag köpte deras helt underbara filt sa att den skulle vara till mig, men så fort jag kom hem så blev jag av med den och Tom kröp in i den och blev min lilla bebis igen. Min sötis.

Resan hem gick bra, men jag har varit trött efter allt, men nu när orken är tillbaka så längtar jag också till nästa Krakel och spektakel mässa. Tack snälla för att jag fick vara med om allt det här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.