Livet med en Tom – om livet med min prins

Krakel & spektakel

Nu har jag varit på mässa i Halmstad hela dagen och jag är slut i både kropp och själ. Så hur kan man bli det på en barn mässa kan man undra jo för det första har jag sprungit omkring och kikat på alla underbara utställare från klockan halv tio till halv fem. Det var den fysiska ansträngningen har mest ont i ryggen, fast för att komma till den ändra punkten som är själen så har jag haft en underbar dag. Den avslutades med Erik Ståhl höll en underbar föreläsning som resulterade i många skratt och mängder med tårar. Den var gudomlig jag säger inte annat, men att känna så mycket är ansträngande. Jag önskar att jag kunde dela hela föreläsningen med er så att ni kunde förstå men att göra det bästa av en dåligdag var nog budskapet. Alla har vi dåliga dagar och vissa fler och hårdare än andra. Kika in på hans hemsida.

IMG_6146IMG_6153

Sedan var det ju alla underbara utställare som fick både ett och två besök.

Träffade bland annat på återförsäljare till mitt favorit märke för hudvård Mary Kay, har ju hela deras ansiktsvård och släpar med mig allt när jag ska på hotell, nu fick jag veta att den finns som reseprodukter och det vore ju smidigare. Hade dessutom turen att få en liten tub med bivaxkräm i goodiebagen, vilket var en av de produkter som jag först fastnade för i deras sortiment- passar utmärkt till trasiga nagelband och extremt torr hud.

IMG_6154

Andra favoriter var Likalyx som har skrivit en bok som handla om en Tom – inte min Tom utan en annan liten kille, så nu är det en inköpt present till min Tom. I deras sortiment finns också härliga mössor och filtar som är helt otroligt mjuka. Sedan tycker jag om att 10 kr av varje såld bok går till en donation till brännskadade barn

IMG_6156

Den andra som lockade till köp var fina Fnulan Malin Martinsson och Therese Cardells bok om Melitta.

IMG_6157

Sedan fick vi också vara med om stand up med Therese Mcdonald och som vanlig så var det många skratt.

Kommer att berätta mer men nu är det dags att byta om för kvällen, ingen rast och ingen ro.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.