Livet med en Tom – om livet med min prins

Påsken och långledigt

Så är långledigheten över och vi gör oss redo för en ny vecka, en kort en.

Påsken har varit intensiv trots att det varit så många dagar ledigt tillsammans har det inte varit mycket till tid över. Nu kör vi en lång rapport om vad som hände den här påsken.

Vi valde att ta ledigt tillsammans på skärtorsdagen, vi fixade lite inför påsken mös tillsammans och åt hamburgare. Sedan lämnade jag min familj för mässa i kyrkan, det var soppa och annat gott innan och vi hade en mysig avslutning. Vi fick gå en utställning gjord om mobbing som via Dolorosa. Här kan ni se några av bilderna, den är så stark och en helt fantastisk upplevelse.

Långfredagen var mysig Tom och jag åt frukost själva och lät pappa sova sedan hade vi bakstuga och gjorde en tigerkaka. Vi hann också med lite påskpyssel. Ibland hinner man inte med allt innan så vi gjorde det mitt i påsken. Super mysigt och helt perfekt att ha lite att göra innan vi skulle iväg till mormor och morfar för middag och äggjakt. Vi fick alla kartor att följa för att hitta sitt ägg och Tom gjorde morfars. Det var super kul och Tom uppskattade det verkligen.

IMAG0155IMAG0156

IMAG0158

IMAG0159

IMAG0160

IMAG0163

IMAG0168

Sedan kom påskafton med stora påskägg letandet och skratten. Vi gick ut och åt med farmor och farfar och det blev ännu ett påskägg, så ja påsk firade vi stort och verkligen hela helgen.

IMG_6061

IMG_6064

IMG_6068

Påskdagen tog jag med Tom till kyrkan det var barnkörerna och det känns alltidmysigt när han följer med, sedan gick vi och köpte fika som vi tog hem. Annars spenderades den dagen med mycket Disney infinity.

Sedan var det bara idag kvar och med tanke på det vackra vädret så valde vi att åka till Parken zoo och titta på djuren, äta glass och se den nya dinosaurieutställningen. Vi hade en underbar dag i solen, så nu längtar vi tills den öppnar för sommaren.

IMAG0174

IMAG0180

IMAG0188

IMAG0191

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.