Livet med en Tom – om livet med min prins

Emotionellt slut

I tisdags var jag på min allra första mammografiundersökning och det var en nervös upplevelse. Jag hade ju själv sökt till bröstenheten på grund av att allt inte känts riktigt bra, och jag har därför inte riktigt vågat skriva om det innan, ville ju inte skrämma upp någon i onödan. Jag hade en föreställning om att det skulle göra så fruktansvärt ont att jag blev förvånad över att det inte var värre. Jag fick också en undersökning av läkare med ultraljud så med de medel som finns så kan jag säga att det inte är något fel med mina bröst.

Det är konstigt att man alltid drar sig för att söka hjälp och sedan när man fått den så är lättnaden så stor och det är ingen som nedvärderar ens oro utan gör allt för att bekräfta att man får vara orolig och ge en besked. Den här gången bara positivt.

Efter det hade jag ett inplanerat möte med min präst vilket kändes väldigt skönt både att få diskutera de frågeställningar vi skulle, men också hinna prata lite livsfrågor. Det var både omvälvande och rofyllt eftersom det var så länge sedan. Nu planerar vi för påsken nästa gång.

Igår var jag och fixade bilen hos pappa så nu är den vår fixad med sommardäck.

Jag hann med att fasta i blåskontroll också, inga problem naturligtvis och jag är bara glad att de är ute och kollar just det för onykterhet i trafiken är något som jag avskyr så mer såna kontroller.

Det rullar på och det är nästan så att man har mer att göra nu än när man jobbade heltid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.