Livet med en Tom – om livet med min prins

Mitt babyland

Som ni vet gör jag nästan all min barnshopping på nätet, det är inte bara av bekvämlighet utan det är också ofta väldigt förmånliga priser. Ett av mina favorit ställen är Babyland som har fantastisk service med frifrakt och mycket bra priser och erbjudanden. Här kommer några förslag på produkter du inte får missa.

Jag tror att det var genom Loppi jag kom i kontakt med Babyland första gången, sedan har jag handlat rätt ofta där och så träffades vi på Underbara barn mässan och nu senast på Loppis baby och gravid event.

Som så många andra gånger när det gäller design så fastnar jag för ett danskt företag denna gång vill jag ta upp Silly U och då speciellt zoopreme bäddset och tallriken med många fack eftersom den passar barn i allmänhet och mitt barn i synnerhet eftersom han vill ha allt för sig och torrt.

silly-u-zoopreme-paslakanset-spjalsang-bla

Sedan är ju hela min familj lego galen utan dess like där vi har lego överallt jag samlar på Lotr och Hobbit, min sambo samlar på Star wars och min son har två kärlekar både City och Friends. Så det är svårt att välja en produkt ur det sortementet låt oss istället säga att det finns ett bra utbud för vår familj av lego. Japp vi hittade lite danskt där med.

Nu ska vi ta upp min absoluta favorit som då inte är ett danskt företag, men däremot fortfarande ett nordiskt nämligen Stokke som är norskt. Jag verkligen älskar deras Stokke Crusi barnvagn och den kan du ser här hos babyland

F3EEE3A5F442456390B96A90767CB297
Bild från Stokkes hemsida.

Sedan måste jag ju också ha med skip hop som jag verkligen gillar och de har deras skötväskor och en del babyprylar.

brown1_thumb

Babyland är både för föräldrar, babyn och barnet. Hoppas att jag visat på dess bredd.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.