Livet med en Tom – om livet med min prins

Jag bli tokig på omständiga barn

Idag tog vi sovmorgon, kanske inte så konstigt efter gårdagens äventyr (mer om det senare). Så vid åtta väcktes jag av en lite go kille som ville kolla in Musse på Disney junior vilket betydde att vi inte kom upp förrän 8.20. Så snabbt på med mina kläder medans sonen gick på toaletten, hittade en bil lekte lite och jag dukade fram frukost. Sedan var det dags att äta vilket alltd tar en enorm tid. Sedan kläder och tandborstning och så på med ytterkläder. Allt tog tid idag så en halvtimme senare än vi ska vara på dagis så dök vi upp. Ja ja ingen fara skedd vi kom mitt i samlingen så det fick vara så den här morgonen för det var verkligen inget som gick smidigt idag. Verkligen mest tjatigt.

Nu efter kaffe börjar det ordna till sig för mig också så nu ska jag snart hänga tvätt och sedan se om jag orkar ta mig iväg för att köpa stövlar till sonen.

Kanske kan bli bjuden på kaffe hos pappa då…

eller inte han är nog på väg för att hämta Tom de ska ha honom över natten.

Nu ska jag klura ut hur jag får över fotona i mobilen till datorn, jag skulle vilja få över dem till min laptop och det har jag inte lyckats med än.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.