Livet med en Tom – om livet med min prins

te och smörgås

Sitter här efter ännu en långdragen nattning, nu har kotten även börjat vakna klockan fem och komma upp till oss, tack och lov så somnar han om. Det är inte ovanligt med barn men för oss är det just det = ovana. Han har nästan sovit bra och somnat lätt sedan han var ett halv år, ja jag vet att jag skryter så bra har vi haft det. Inte nu längre nu känns det som ett rejält bakslag gällande det här.

Imorgon ska barnen ha Halloween disco på dagis på förmiddagen det återstår att se om Tom kommer att klä ut sig eller om han som vanligt total vägrar. Det är tur att de får känna på lite sånt här på dagis för själv är jag ingen Halloween förespråkare och vill inte göra det hemma hos mig.

Idag har vi dansat här hemma tillsammans med piratprinsessan på slottet, det är en dans dvd för barn. Det jag gillar med den är att den inte är så högljud utan lite lågmäld och enkel. Det är långsamma rörelser som är lätta att härma. Tycker att det är kul att göra något hemma som både är lek och bus, men också utvecklande som motorik och rörelse. Roligast var det att köra polisbil och vara flygplan.

IMG_0394

Den här veckan har jag tagit tag i min motion igen så nu promenerar jag till och från jobbet igen känns skönt att komma igång skulle bara behöva lite mer av något för jag vill så gärna få en kropp som känns som Jessica igen. Trivs inte alls med mig själv och det är jobbigt som tusan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.