Livet med en Tom – om livet med min prins

Tystnad

Japp här har det varit tyst ett tag trots att jag har så mycker att skriva om, det började lite i mitten av förra veckan Tom klagade på att han var så trött. Sedan ville han inte gå till dagis, bara vara hemma med mig på förmiddagen och det kändes helt ok att han skulle vara det då. Nog var han trött det blev film tittande och bokmys.

En dag blev två dar som blev tre dagar och det kändes inte som att det vände förrän igår och då uttryckte han även att han saknade sin kompisar på dagis och då känns det också så rätt att lämna iväg honom och ja vi har lyxen att med lite pusslande fåihop det så. Det var ingen frisk pojke heller för så trött är inte ett barn bara så där utan anledning så visst har vi varit lite oroade.

I lördags blev det inköp av dammsugare eftersom vår nuvarande sjunger på sista versen. Inte mitt roligaste inköp, men nödtvunget för städa måste man ju kunna. Sedan blev det kina mat och sambon tog med oss alla tre på bio så vi såg Planes det var så roligt att göra något tillsammans alla tre så jag njöt av hela situationen.

igår var jag helt trasig på förmiddagen sov två och en halv timme och kände mig trots det trött så det är tungt att vara igång med en ny jobbvecka när man fortfarande skulle behöva vila upp sig, men det är bara att bita ihop.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.