Livet med en Tom – om livet med min prins

Helger som är för korta

Den här helgen blev verkligen för kort, har inte hunnit alls det som jag borde eller velat. I lördags jobbade jag sex timmar övertid, sedan blev det snabbt hem till dusch och klädbyte ner på stan för lunch och träff med Darth Vader på BR häftigt på avstånd men han ville inte stå nära då kröp han in under min jacka och klängde sig fast om mitt ben.

Sedan var det dags för Ica maxi Erikslunds kundeftermiddag med Tobbe trollkarl, Mattias Andréasson och Markoolio. Det skulle vara en kul grej för sonen och hans kusin, men det märktes att Tom var några år för lite för den här typen av arrangemang.

Idag har vi haft städdag och letat ny mobiltelefon till mig eftersom jag tappade min telefon i golvet så att skärmen sprack. Så arg och ledsen har jag varit för det men på lördag kan jag hämta ut den till mig så då har jag den.

Känns som om jag har haft en aldeles för kort helg men nu längtar jag bara efter nästa fredag och till bloggmiddagen då vi träffas i Stockholm och äter och skrattar en massa bloggare.

Nu till en ny vecka som jag hoppas blir så bra fyra dagar jobb och sedan UNderbara barn och nu är den släppt mässtidningen Här hittar ni den http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gKey=bgspnjqk&emwgt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.