Livet med en Tom – om livet med min prins

Monster blogga

Brukar själv tycka att super långa inlägg är jobbiga att läsa men nu har jag själv inte bloggat på flera dagar och det har inte varit händelse lösa dagar utan sådana där dagar som man undrar om man faktiskt har kommit ihåg att andas. Säger bara jösses vad man blir slut och så tror man att nu ska det bli tid till att blogga men då får man en nattning från hell.

Har försökt att natta min son sen sju och nu är klockan snart nio och han sover inte, det har varit Alfons i kvadrat, måste dricka, kissa, gosa och han har varit rädd och det är fel påslakan i sängen idag har det varit allt. Vi har läst extra saga, myst i mammmas säng och i soffan men inget har gjort honom avslappnad trots att han uppenbart varit trött sedan sex.

Nu har han iallafall lagt sig i sin säng och det är tyst där nerifrån så nu håller vi några tummar för att vi lyckas.

Jag undrar var jag ska börja idag kanske med dagens stora grej, ja jag hade ju tänkt springa vårruset i Stockholm med loppi tjejerna men redan sent i förra veckan kände jag mig risig och det blev inte bättre av helgens flängande, så jag hoppade över det och använde istället min semesterdag till att släpa sambo och barn till mitt andra hem IKEA. Där skulle vi införskaffa nya möbler till vardagsrummet som behöver sig ett ansiktslyft.

Min sambo lade in allt vi skulle köpa i en inköpslista på ikeas hemsida kopplat till vårat varuhus och sedan fördes den över till mobilen så man lätt både kunde se var grejerna fanns och bocka av när det var i plockat. Smidigt om man hade hållt sig till den, men inte då det som har varit det svåra att komma överens om har varit vad vi ska ha för mediabänk – tänker inte kalla den för tvbänk eftersom den ska innehålla allt utom tv eftersom vi i vardagsrummet enbart har projektor – och när vi nu för typ fjärde gången var där och tittade på en lösning så ändrade vi oss igen, men vi fick med oss allt hem.

Sonen tyckte vi var världens bästa föräldrar som tog med honom till IKEA så han fick leka i deras lekland har verkligen älskar det.

Så nu står det kartonger i hela hallen med massor av nöje, allt som ska byggas ihop. Jag längtar efter tid att fixa nu. Finns så mycket att göra och samtidigt ska man jobba och hinna med vardagen känns int eriktigt som om jag gör det ännu, men det löser sig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.